Select Page

Som små har mange sikkert hørt frasen ”drøm sødt”, men det er faktisk oftere negative oplevelser, som vi mennesker drømmer. Uanset om du drømmer sødt eller ej, så er én ting dog sikkert. Du drømmer. Alle mennesker drømmer nemlig. Der er dog bare, som ikke er gode til at huske, hvad der skete i drømmen. 

Dine drømme kan gøre dig opmærksom på underbevidste behov

Der findes forskellige drømmesymboler, som kan indikere, hvordan du har det, eller hvad der virkelig fylder i din underbevidsthed. Drømmesymboler kan desuden forekomme som særligt stærke billeder, og der findes mange skriverier, der peger på betydningen af disse symboler. Det kan eksempelvis betyde, at du føler, at du ikke slår til, hvis du drømmer om at miste dine tænder. Vand er et symbol på generelt store følelser, og der er så mange andre. Det kan være interessant at dykke ned i sine drømme, for vi mennesker er generelt ret nysgerrige. Hvis du er en af dem, der er blevet nysgerrig på netop dette, så kan du læse mere om drømmesymboler og drømmetydning.

Folk der snorker drømmer mindre

Det siges, at det simpelthen ikke er muligt at drømme samtidigt med at en person snorker. Det betyder altså, at hvis du ved, at du har en tendens til at snorke. Så er du nok også en af dem, som ikke føler, at drømmene hænger ved så ofte.

Du kan træne din hjerne til at huske drømme bedre

Hvis du vil blive bedre til at huske dine drømme, så kan det være en god idé at skrive dem ned i en notesbog, så snart du vågner. Efter blot 5 minutter så er 50 procent af indholdet i drømmen forsvundet fra erindringen. Ved at skrive ned træner du din hjerne til at huske drømmene og derfor også drømmesymbolerne bedre.