Select Page

Kontor interiør er vigtigt fordi hvis du er glad og tilfreds med dette, er du langt mere komfortabel på din arbejdsplads samt mere tilbøjelig til at gøre dit arbejde bedre – netop fordi du er mere komfortabel på din arbejdsplads. At have kontor interiør som du selv er tilfreds med er vigtigt ikke kun for at du er komfortabel på din gode og behagelige kontorstol, men også så du er komfortabel i hele rummet og føler at det er din stil, så du kan være dig selv på din arbejdsplads – hvilket selvfølgelig er ekstremt vigtigt!

Valg af kontorstol

Valg af kontorstol er et vigtigt valg. Det første du skal tænke på, når du køber en ny kontorstol er selvfølgelig komfort. Er det en stol, som du kan se dig selv sidde i og arbejde i flere timer siddende i den. Derefter skal der tænkes på udseende af stil. Vil den passe ind på resten af din kontor – dette er netop i forhold til form, farve og stil generelt. Det ser lidt bedre ud, hvis din kontorstol passer godt ind i selve kontoret. Professionalismen stiger en del. Dette er specielt vigtigt, hvis du holder møder på dit kontor. Her er det selvfølgelig vigtigt at du har et flot og stilrent kontor.

Tilbehør til din kontorstol

Hvilken slags gulv er der på dit kontor? Har du trægulv på dit kontor, er det vigtigt at tage hensyn til dit gulv, så du ikke kommer til at skade og/eller ødelægge det. Dette kan for eksempel gøres forholdsvist nemt, ved at benytte sig af et underlag til kontorstol. På den måde sparer du gulvet fra unødvendige ridser og skrammer og vedligeholder ikke kun hjulene på din kontorstol, men også gulvet på dit kontor. Dette vil være en god ide både på langt og kort sigt.