Select Page

Er du grundejer af en parkeringsplads, og leder du efter et godt parkeringsselskab til en effektiv og god parkeringsløsning, så du kan være sikker på, at din parkeringsplads er godt bemandet? Så er du havnet på den helt rigtige artikel.

Her kan du nemlig læse om, hvor du finder et godt parkeringsselskab.

P-skiven bliver tjekket jævnligt

Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at du har et parkeringsselskab, du kan regne med, så du ved, at folks p-skiver bliver tjekket jævnligt.

Det kræver, at der er 24-timers vagtkontrol samt nogle dygtige p-vagter. Hvis du allierer dig med et parkeringsselskab, der kun er der nogle bestemte timer hver dag, så begynder folk måske hurtigt at opfatte det og parkere herefter, så de kan få gratis parkering.

Du har måske prøvet det selv før i et område, som du ved, ikke er fuldt bemandet? Man vil så gerne snyde sig udenom, også selvom det ikke nødvendigvis koster noget at parkere.

Tager du betaling for din parkering?

Hvis du tager betaling for din parkering, så skal du naturligvis sørge for, at folk rent faktisk også betaler. Ellers er det bare penge direkte ud af din lomme. Du tænker måske nu, at du jo bruger penge på at finde et parkeringsselskab – men der tager du ganske simpelt fejl! Hvis du vælger det rigtige parkeringsselskab, så koster det ikke noget.

Vælg den smarte løsning

Du kan vælge et godt parkeringsselskab, hvis du klikker lige her. Her får du er fuld kontrol over din parkeringsplads og kan vide dig sikker på, at alt kører, som det skal. Dette parkeringsselskab er naturligvis medlem af Parkeringsklagenævnet.

Hvis du er parkeringspladsejer, så ved du sikkert også, at dette er et lovkrav til virksomheder, der udøver parkeringskontrol. Så er alt altså også i fineste orden med loven!